Panini zalm geitenkaas met verse bieslook

Wie o wie heeft er zin in een panini zalm geitenkaas? Jij? Lees dan snel verder voor dit super lekkere recept. Ik had nogal veel over van de hapjes van mijn verjaardagsfeestje dus ik ben vandaag lekker in de weer geweest met panini’s maken. Zoveel lekkers in de koelkast, daar moet je wel lekkere panini’s van kunnen maken.

In mijn huis staan geen planten, die gaan toch allemaal dood. Ik vergeet ze water te geven en ze verpieteren waar je bij staat. Er zijn echter tóch twee uitzonderingen: ik heb een potje met verse bieslook staan en potje met verse basilicum. Kijk, als de plantjes dan toch altijd dood gaan, dan kan je ze maar beter opeten toch?

Panini zalm geitenkaas met verse bieslook
Panini zalm geitenkaas met verse bieslook

Het is ook nog eens super lekker en veel economischer dan van die losse bakjes kopen met een paar takjes basilicum of bieslook. Die twee smaken ook bijna altijd lekker op alle dingen die graag eet (panini en pasta)

Ingrediënten voor mijn panini zalm geitenkaas met verse bieslook

 • 1 panini broodje
 • 2 grote plakken zalm
 • Beetje zachte geitenkaas met honing
 • Verse bieslook
Elke keer weer lekker: panini met zalm
Elke keer weer lekker: panini met zalm

Hoe maak je een panini met zalm en geitenkaas?

 • Snij het panini brood in de lengte doormidden
 • Beleg de onderkant met lekkere gerookte zalm
 • De geitenkaas verbrokkelen en over de zalm verdelen
 • Beetje verse bieslook uit het potje knippen en fijn snijden
 • De bieslook over de panini zalm geitenkaas verdelen
 • Dan de bovenkant van het broodje bovenop leggen
 • Leg de panini op het panini ijzer
 • Klap het panini ijzer dicht en wacht ongeveer 5 minuten
 • Dan is je panini zalm geitenkaas klaar
En zo ziet het panini broodje met zalm er uit na het bakken
En zo ziet het panini broodje met zalm er uit na het bakken

Voor mij een prima manier om toch zo af en toe wat verse vette vis te eten. Ik ben niet zo’n viseter maar op deze manier ben ik er helemaal verzot op. Met een lekker stukje gerookte zalm op een warm broodje maak je mij helemaal blij.

Als je zelf nog andere leuke en lekkere ideetjes hebt voor panini met zalm, laat dan hieronder een reactie achter. Ik hoor graag van jullie wat ik nog meer voor panini broodjes met zalm zou kunnen maken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.